A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
czédulás méhészet
Mitől lesz jó a méz?
Czédulás István bioméhész válaszolt
A szentendrei Skanzenben tartott Borünnepre nemcsak a borászok miatt érdemes ellátogatni, hanem a többi kiállító felfedezése végett is. Mi ez alkalommal a Slow Food Magyarország szervezetének portáján kóstoltató és diskuráló Czédulás Istvánnal beszélgettünk, aki méhészetet vezet. Többek között arra voltunk kíváncsiak, mitől lesz bio egy méz?
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás