A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
degorzsálás dátuma
Az ázsiai ételek és a champagne
Godefroy Baijot-t kérdeztük 2. rész
Miután a Besserat de Bellefon képviseletében Godefroy Baijot-nak köszönhetően megismertük a Champagne-i pincészet történetét és alapvető pezsgőkészítési koncepcióját, sokat beszéltünk arról, miért olyan fontos számukra, a sokak szemében legkevésbé jelentősnek számító helyi fajta, a pinot meunier. Most mégsem ezzel folytatjuk a beszélgetést, hanem pont azzal a Besserat de Bellefon pezsgővel, amelyben egyáltalán nincs pinot meunier, azaz a Blanc de Blancs-nal.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás