A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
demi sec
Van nem száraz pezsgőnk is!
Interjú Marczingós Zoltánnal 2. rész
Az alig pár hete megnyitott Double Bubble Champagne Bárról beszélgettünk Marczingós Zoltánnal, aki az üzlet szakmai koncepciójáért felel. Cikkünk első részében a kínálatról, sőt annak csúcsairól beszélgettünk, ma viszont inkább egy kezdő pezsgőző szemszögéből közelítjük meg a helyszínt, és arról érdeklődünk, mely tételek segítségével barátkozhatunk össze ezzel a buborékos világgal.
Kiforrott koncepcióval dolgozunk
Anthony Hwanggal beszélgettünk 1. rész
A Királyudvar nemzetközi viszonylatban egyike a legnagyobb presztízst elért tokaji pincéknek. Az Anthony Hwang által vezetett borászatnak ehhez azonban egy tudatosan és következetesen felépített koncepcióra volt szüksége. Mielőtt azonban erre rátérnénk, az Egyesült Államokban élő tulajdonost arról kérdeztük, milyen út vezette Tokajba.
A Királyudvar hivatalosan is bio
Miért álltak át?
Az Anthony Hwang vezetésével működő Királyudvar kétségtelenül egyike a komolynak számító tokaji pincészeteknek. A borászat első dűlőszelektált Lapis Aszúi után mára megtanultuk a Sec, a Demi Sec, az Ilona Cuvée kategóriákat, sőt, lassan arra is rájövünk, mire képes a pezsgő, ha Tokaj adja az alapborát. A pincészetről régóta tudható, hogy elkötelezett a biodinamikus művelésmód iránt, most annak kapcsán kerestük meg a borászt, Juhász Szabolcsot, hogy a birtok teljes területének bio státuszát hivatalosan is elismerték.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás