A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
fakanállal a szekszárdi borvidéken
Pincepörkölt vegyes húsból
Fakanállal a Szekszárdi borvidéken - ételek és történetek
Azt mondhatjuk, hogy ennek a könyvnek a cselekménye több szálon zajlik, azonban e szálak párhuzamosan futnak egymással. Ahogy bejárjuk általa a Szekszárdi borvidéket, útba ejtve a borászok mellett helyi termékeket kínáló kereskedőt, haltenyésztőt, mézeskalácsost, kávés szakembert, úgy átívelünk egy évet is, kezdve a disznóvágással, majd a nyári lecsón át eljutva a mézeskalácsig, kávéig. A Sanoma ezzel a kötettel egy boros sorozat alapkövét rakta le.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás