A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
gönci hordó
Hagyomány vagy innováció? A tokaji aszú készítése régen és ma
Tokaji Borárverés
Hordónyi borok kerülnek kalapács alá
A Tokaji Tavasz keretében 2013. április 26-28. között elsőként kerül sor arra a Tokaji Borárverésre, amelyet burgundi példára szervez meg a Tokaji Borlovagrend. A háromnapos, Tokajban zajló esemény csúcspontja a szombat délután zajló árverés lesz, amelyen huszonkét tétel kerül kikiáltásra, döntő többségű gönci hordó, azaz 136 liter mennyiségű bornak felel meg, amelyet természetesen a vásárlóval egyeztetve a pincészetek érlelnek tovább, majd palackoznak le.
Tölgyfahordó
Mindig is voltak, akik más faanyagból készült hordóban érlelték boraikat. A történészek szerint biztos azonban, hogy immár két évezrede a tölgyfa az uralkodó alapanyag erre a célra.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás