A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
gaglioppo
Tíz tudnivaló Calabriáról
Lábujjhegyen állva
Az olasz csizma orrában elhelyezkedő Calabria egyike a déli tartományoknak, így nem meglepő, hogy termésének túlnyomó többségéből, 90%-ából vörösbor készül. Ahhoz, hogy gazdasági értelemben elmaradott a vidék, nemcsak az ipari tevékenység alacsony volta járul hozzá, hanem a mezőgazdasági ágazat fejletlensége is. Calabriából kevés bor kerül ki palackozott formában, a legtöbbet a gazdák a helyi szövetkezeteknek adják el, amelyek gyakran házasítási alapanyagként szállítják azt Észak-Olaszországba. Lássunk most tíz tudnivalót a helyi borkultúra kapcsán!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás