A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
gasztronómiai forradalom
Új alapanyagok jönnek
Interjú Járosi Tamással 2. rész
Járosi Tamás biogazdával és piacszervezővel készített interjúnk tegnap onnan indult, hogy megtudtuk, miért Biobalaton a Biobalaton, és mit jelent a Malackrumpli. Ma - miután több praktikus információt megtudunk a piac és a bisztró kapcsán - a gasztronómia általánosabb kérdései felé fordulunk, megvizsgálva a csúcsgasztronómia fejlődésének hatását a mezőgazdaságra.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás