A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
gorgonzola
Bor és sajt: nyerő párosok nyomában
Passzol a pezsgő a pálpusztaihoz?
Manapság már szinte mindenki hallott, olvasott arról, hogy sajt és bor együtt gasztronómiai élményt jelent, hogy mértékkel történő fogyasztásuk egészséges, de mindenképpen trendi dolog. Záporoznak a jótanácsok, ökölszabályok, kőbe vésett párosítások. Kedves vendégeinknek beszerezzük tehát a bevált, kedvenc borunkat, vagy egy ígéretes címkéjű ismeretlent, hozzá a népszerű sajtokból néhányat, esetleg több, hangzatos nevű, francia vagy olasz sajtot, várakozón feltálaljuk – és a siker elmarad.
Furmint és sajt
Miért nem kísérletezünk többet?
A bor és sajtok párosítása egy nagyon érdekes játék. A sajt sok mindenben hasonlít a borhoz. Létezik belőle nagyüzemi, amiből szinte bármikor, bármennyit elő tudnak állítani, de létezik belőle kis mennyiségű kézműves termék is. A sajtokból is rengeteg fajta van, minden országban találhatunk kedvenceket. A sajtoknál - a borokhoz hasonlóan - nagyon fontos az eredet, az érettségi szint, a felszolgálás módja és a körítés is. Kitűnő társaságteremtő lehet, gondoljunk csak egy fondüzéssel összekötött beszélgetésre.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás