A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
gyümölcsecet
Az ecet is lehet minőségi
Ecetgyártók fogtak össze
Ahogy a bornak és a legtöbb gasztronómiai alapanyagnak, az ecetnek is van kultúrája. Bár a bor- és gyümölcsecetek sokáig fontos alapanyagai voltak a magyar konyháknak, mára eljutottunk oda, hogy a minőségi ecetek kapcsán a modenai balzsamecetek és a spanyol sherryecetek jutnak először eszünkbe. Pedig bor- és gyümölcstermelő országként logikusnak kellene lennie az ezekből készített ecetek széles körű hazai jelenlétének. Néhány magyar ecetgyártó is így gondolja ezt, ezért hozták létre a Bor- és Gyümölcsecetgyártók Egyesületét, amelynek kapcsán az egyik alapító tagot, Formanek Csengét kérdeztük.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás