A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
hagyományos pezsgő
Méthode traditionnelle
A hagyományos pezsgő
Szerte a világon a francia Champagne borvidékén kialakított módszer szerint megszülető, úgynevezett tradicionális készítésű pezsgők élvezik a legmagasabb presztízst, és persze árat is.
Szentesi József a kézműves pezsgőkészítésről 2. rész
Pezsgőakadémia 2013
Tegnapi cikkünkben Szentesi József kézműves pezsgőkről tartott előadásának első részét foglaltuk össze, megismerve a J&J Pezsgőmanufaktúra indulásának történetét és az útkeresés nehézségeit. Ma ezt az utat folytatva a hazai tradicionális pezsgőkészítés fejlődésének lehetőségeit kutatjuk, mielőtt azonban erre rátérnénk, vegyük végig a pezsgő megszületésnek folyamatát a szürettől a degorzsálásig!
Szentesi József a kézműves pezsgőkészítésről 1. rész
Pezsgőakadémia 2013
Miután múlt héten megismertük az Etyek-budai borvidék történetét és annak pezsgős vonatkozásait, most az Etyeken első alkalommal megrendezett Pezsgőakadémia egy másik előadásának tanulságait foglaljuk össze. Szentesi József, a J&J Pezsgőmanufaktúra képviseletében a hagyományos, kézműves pezsgőkészítésről nem csak elméleti ismeretek alapján számolt be, de tapasztalatait, útkeresését is megosztotta a jelenlévőkkel.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás