A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
késői szüretelésű bor
A Tokaj Nobilis tíz év távlatából
Bárdos Saroltánál jártunk 1. rész
Korábbi munkahelyeinek köszönhetően olyan, mintha Bárdos Sarolta mindig is ott lett volna Tokajban, pedig férjével, Molnár Péterrel közös családi pincészetük csak most múlt tízéves. Mondhatjuk, ebben a pincében alig készített még néhány aszút, és valóban, bár erről talán kevesebb szó esik, nem is olyan könnyű megalkotni ezt a borkülönlegességet minden évjáratban. Sőt akadnak olyanok is, amikor egyáltalán nem megy. Többek között az évjáratoknak a borászok fölötti hatalmáról beszélgettünk Bárdos Saroltával.
Hogy halad a szüret Tokajban?
Ifj. Szepsy István és Homonna Attila választolt
Előző szüreti összefoglalónkban az ország déli borvidékeink kalandoztunk: Villányban, Szekszárdon és a Balaton déli partján jártunk. Most északkeletnek vesszük az irány, és meg sem állunk Tokajig, ahol szintén javában tart már a szüret. Arról, hogy állnak a munkák, és milyen bortípusra számíthatunk idén, szárazra vagy inkább édesre, ifj. Szepsy Istvánt és Homonna Attilát kérdeztük.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás