A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
kóstolástechnika
Hogyan kóstoljunk vizet?
Üdítő nyári kaland
Ezekben a napokban folyamatosan a vízivás fontosságára hívják fel a figyelmünket. Így mikor is adódna jobb alkalom vízkóstolásra, mint éppen most? Ezért úgy döntöttünk, összegyűjtjük a vízkóstolás nemzetközi szabályait. E protokollt érdemes megismerni, hiszen ásványvíz-nagyhatalomként egyáltalán nem mindegy, hogy melyik vizet fogyasztjuk!
Hogyan kóstoljuk En Primeur?
Interjú Philippe Larchéval
Az En Primeur kóstolók bordeaux-i gyakorlata felér egy szertartással. Ilyenkor, tavasszal befolyásos borkereskedők, szakírók kerekednek fel a világ minden pontjáról, hogy személyesen is megízleljék a meghatározó francia borvidék prémium vörösborainak még hordóban érő, legfiatalabb évjáratát. Herczeg Ágnes meghívására érkezett áprilisban hazánkba Philippe Larché, hogy kihelyezett En Primeur kóstolót tartson Budapesten. A szakértő a Vintex & les Vignobles Grégoire-nél dolgozik, és régóta vesz részt ezen az eseményen, ezért főleg kóstolástechnikával kapcsolatos kérdéseket tettünk fel neki.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás