A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
kalmuck
A szőlőhéjból saját trágyát készítünk
Franz-Josef Gritsch válaszolt 2. rész
A wachaui Weingut Gritsch Mauritiushof egy több generációs családi borászat, amelyről jelenlegi vezetőjével, Franz-Josef Gritsch-csel beszélgettünk. A cikk első részében összehasonlítottuk a zöld velteliniket és rajnai rizlingeket Wachauban, és részletesen szót ejtettünk egy sokáig elfeledett dűlő, az Atzberg újrafelfedezéséről. Ma a borkészítésről kérdezzük a fiatal borászt.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás