A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
kisfröccs
Amikor a szóda és a bor találkozik
Egy kis szóda és fröccstöri 2. rész
Köztudottan Jedlik Ányos volt, aki hazánkban elterjesztette a szikvizet, de azt talán kevesebben tudják, hogy ő volt az, aki Vörösmartynak megmutatta a spriccert, avagy a bor és szóda keverékét, a fröccsöt. Maga a név az 1890-es évektől lett ismert Magyarországon, Jedliknek köszönhetően pedig Győr elnyerte a fröccs városa megtisztelő címet. Bár az 1800-as évek végén született, a mai napig szívesen fogyasztott ital a fröccs, manapság ráadásul reneszánszát éli.
A világ legnagyobb kisfröccse
És más rövid hírek a hazai bormarketingről
A nyár a kisebb városi forgalom, a hétvégenként zajló szabadtéri fesztiváldömping és grillezés mellett természetesen a fröccsről is szól. A jó fehér-, rosé- vagy vörösborból készített hűsítőt népszerűsítő kampány áll hírösszefoglalónk középpontjában, emellett beszámolunk a közelmúlt egyéb történéseiről is, így arról, hogy megszületett a magyar bor nemzetközi arculata, továbbá arról, hogy a Master of Wine intézet támogatói lettünk, valamint egy londoni magyar kóstolóról is.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás