A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
komposzt
A humusztartalom több szempontból is kulcsfontosságú
Wassmannéknál jártunk 1. rész
Ralf Wassmann és Susann Hanauer 1998-ban vásároltak meg egy hagyományos sváb parasztházat a Villányi borvidéken, majd hamarosan szőlőművelésbe és borkészítésbe kezdtek méghozzá 2003-tól a bio-, majd 2011-től a biodinamikus művelésmód kívánalmainak megfelelően. A német házaspár 2009 óta szaktanácsadással is foglalkozik Villányban, például Malatinszky Csabával és Gere Zsolttal működnek együtt. A Vinoport kérdéseire Susann Hanauer válaszolt.
A Királyudvar hivatalosan is bio
Miért álltak át?
Az Anthony Hwang vezetésével működő Királyudvar kétségtelenül egyike a komolynak számító tokaji pincészeteknek. A borászat első dűlőszelektált Lapis Aszúi után mára megtanultuk a Sec, a Demi Sec, az Ilona Cuvée kategóriákat, sőt, lassan arra is rájövünk, mire képes a pezsgő, ha Tokaj adja az alapborát. A pincészetről régóta tudható, hogy elkötelezett a biodinamikus művelésmód iránt, most annak kapcsán kerestük meg a borászt, Juhász Szabolcsot, hogy a birtok teljes területének bio státuszát hivatalosan is elismerték.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás