A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
kszí
Pinot noirral a salátától a kacsasültig
Debreczeni Mónikát kérdeztük 2. rész
A Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet birtokigazgatójával, Debreczeni Mónikával készített interjúnk első részében arról beszélgettünk, hogy melyek a kritikus pontjai Villányban a pinot noirnak szőlészeti és borászati szempontból. Ma a pincészetnél három pinot noir-stílus is készül az erre alkalmas évjáratokban. Az ezek közötti különbségek mellett arra is választ kapunk, hogy mit érdemes főzni az egyes borokhoz.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás