A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
kylie kwong
Mindig friss alapanyagokból
Kylie Kwong: Kínai konyha - egyszerűen
Egyszer már mi is mutattuk be könyvét. Több mint egy éve az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent Szívvel-lélekkel főzni című műve hódította meg a magyarokat. A hódítás sosem vonatkozik azonban mindenkire, hiszen Kylie célja sem az, hogy a világ összes gasztronómiai trendjét, különböző nemzetek ételeit szerettesse meg a föld összes lakójával. Egyszerűbb törekvései vannak: szeretné minél megközelíthetőbbé tenni a közönség számára a kínai konyhát. Nézzük, hogyan sikerül ezt a legújabb kötete, a Kínai konyha - egyszerűen receptjeivel megvalósítani.
Az ízek között válogat
Kylie Kwong: Szívvel-lélekkel főzni
Egy messzi kultúra konyhájába bepillantani olyan, mint ha nyelvet tanulnánk. Minél távolabb utazunk, annál élesebben döbbenünk rá, hogy milyen más síkon, tőlünk eltérő logikai elvekre támaszkodva gondolkodnak az emberek. Kylie Kwong, az Ausztráliában élő séf az alapanyagok helyett inkább ízhatásokban gondolkodik: \"Teljesen mindegy, milyen eredetű ételt főzök, mindig arra törekszem, hogy az édes, savanyú, sós és csípős ízek egyensúlyban legyenek.\" Bár kétségtelenül a mi bevált párjaink is hasonló elvek alapján működnek, a tudatosság ezen a téren nálunk sokkal visszafogottabb.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás