A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
levelezés
Az egyedi vonások egy kódot rajzolnak ki
Kiss Gáborral beszélgettünk 2. rész
A fiatal villányi borásszal, Kiss Gáborral készített interjúnk első részében olyan átfogó kérdésekről beszélgettünk, hogy mely szőlőfajták jelenthetik a kiugrást nemzetközi értelemben is Villány számára. E kérdéskör kapcsán a világfajták mellett sorra vettük a Kárpát-medencei opciókat is. Ma a pince portfóliójának komoly tételeivel foglalkozunk, többek között a Code-dal és az Enigmával.
Egy borászat létrehozása nem a gyors jövedelemszerzésről szól
Ádám Gábor és Nagy László válaszolt 2. rész
A szüreti időzítés savakra való hangolása azért jó, mert a többi szerkezeti elem egyensúlya mellett a fogyaszthatóságot is segíti - derült ki a Sabar Borház tulajdonosaival, Nagy Lászlóval és Ádám Gáborral készített interjúnk első részéből. Ezután a mai cikkből egyrészt megtudjuk, mi lepett meg legjobban egy kívülről érkező embert a borászat mindennapjait illetően, valamint tovább kutatunk abban a kérdésben is, hogy a Sabarnál miben látják a minőségi előrelépés lehetőségét.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás