A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
libamáj
Az ember, aki a borlap mögött áll
Gervai János, Onyx
Több évvel ezelőtt elindítottunk egy sorozatot, amelyben vezető hazai sommelier-ket mutattunk be. Olyan embereket, akikről sokszor úgy tűnik, a háttérben mozognak, pedig a valóságban igazi borélményekhez segíthetik az étterembe járó borkedvelőket. Gervai Jánossal, az Onyx sommelier-jével folytatjuk sorozatunkat, aki többek között a Gundelben és az egri Imola Udvarházban dolgozott korábban.
Tokaji borok a gasztronómiában
A Tokaji – nemcsak mint desszertbor
Amikor tokaji borokról beszélünk, általában a legtöbb ember édességek mellé vagy az étkezés után fogyasztandó digestif italként rangsorolja. Pedig szinte minden egyes fogás mellé könnyedén találhatunk egy kellemes odaillő bort a vidékről, amely nemcsak aszú vagy késői szüretelésű, hanem természetesen száraz fehérbor is lehet, pl.: egy szép hárslevelű, sárgamuskotály, furmint vagy akár szamorodni formájában is. Újabban már néhány pincészet pezsgőt is készít Tokajban, amelyek között ugyancsak találhatunk egy-egy különlegesebb tételt.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás