A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
londoni csokoládé akadémia
A bor és a csokoládé párosításának szabályairól
Szántó Tibort kérdeztük 2. rész
Szántó Tibor csokoládékészítővel beszélgetünk; az interjú első részében azt az utat követhettük végig, amelyen Tibor eljutott a gasztronómia összetett világának felfedezésétől a területszelekált táblás csokoládék megalkotásáig. Mai cikkünkben tovább vizsgáljuk ezt az édességet, és tippeket is kapunk a csokoládék és a borok párosításához!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás