A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
méhpempő
Mézengúz Vizsolyban 2. rész
Amikor a méhek a főhősök
Egy ifjú méhészmester történetével ismerkedhettünk meg az előző részben, azonban most átveszik a főszerepet tőle a bogarai, vagyis a méhek. Ahogyan már oly sokszor olvasható volt hasábjainkon egy-egy borász megszállottsága, munkaszeretete, olyan lelkesedéssel találtuk magunkat szemben, amikor Molnár Gergely a méhek életéről és munkájáról kezdett mesélni. Érdemes megismerkedni minden mézkedvelőnek e kis élőlényekkel, ha nem is testközelből, de meglátni azt, hogy a kanalunkra kerülő aranyló édesítőszer mekkora munka árán jön létre.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás