A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
magyar sör
Élesztő: multi tap bar Budapesten
Bart Dániellel beszélgettünk 2. rész
A hazai kézműves sörvilág egyik legjobb ismerőjével, a most hétvégén lezajló Főzdefeszt szervezőjével, Bart Dániellel beszélgetünk sörről, sörkultúráról. A borhoz újra visszakanyarodva sokszor érezzük, hogy a rendszerváltás előtt megszakadó hagyományok miatt a borkultúra folytonossága hiányzik. Az egyik okot abban látjuk, hogy bor helyett sokáig sört ittak az emberek. Ezek szerint ma fejlett sörkultúrával kellene rendelkeznünk, de ez mégsincs így. Mi ennek az oka?
Szűretlen és friss
Bart Dániellel beszélgettünk 1. rész
Előfordult már, hogy a borokban rejlő sokszínűség, kimeríthetetlen változatosság ellenpéldájaként a söröket hoztuk fel. Itt tévedtünk. Mert ugyan söröket mondtunk, de közben a nagyüzemi sörökre gondoltunk. A kisebb üzemek által készített kisszériájú sörökről ugyanis sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy unalmasak lennének. A hétvégén újra Főzdefeszt, amely rendezvény nagyban hozzájárult a hazai sörkultúra újrapozicionálásához. Ennek apropóján a Főzdefeszt mozgatórugóját, a Folyékony kenyér blog szerzőjét, Bart Dánielt kerestük meg.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás