A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
mandolás frumint
A hordó és a furmint
Bacsó Andrást kérdeztük 2. rész
A száraz furmint sok kérdést vet fel mind szőlészeti, mind borászati vonatkozásában. Bacsó Andrással, a Tokaj Oremus borászával készített interjúnkban eddig inkább a furmintszőlő éréséről és a szüretről beszélgettünk, most azonban belépünk a pincébe, és ott maradunk egészen addig, amíg a lepalackozott borok el nem készülnek.
Az Oremus receptje a száraz furmintra
Bacsó Andrást kérdeztük 1. rész
A Tokaj Oremus Mandolás Furmintja hosszú ideje talán az egyik legismertebb tokaji száraz furmint. Jelentős mennyiségben készül, és a hazai mellett sok külföldi piacon is jelen van, így nem véletlen, hogy nem kockáztathatnak esetében, a bor megszületésének minden mozzanata jól átgondolt lépések eredménye. Ezért is örültünk annak, hogy Bacsó András, a Tokaj Oremus borásza ilyen részletességgel tekintette át velünk a Mandolás megszületésének folyamatát.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás