A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
mondivin
Ötven év a cabernet franc társaságában
Tiffán Ede a villányi franc-ról
Valószínűleg kevés olyan ma is aktív borász dolgozik Villányban, akinek annyi évjáratnyi cabernet franc-tapasztalat áll a háta mögött, mint Tiffán Edének. Amikor visszaemlékszik az első cabernet franc-telepítésre, amelyben részt vett, fél évszázadot ugrik vissza a múltban. A villányi franc kapcsán a Vinoportnak adott nyilatkozatából az is kiderül, milyen megítéléssel bírt több évtizeddel ezelőtt a borvidéken ez a szőlőfajta.
Rövid hírek a hazai gasztronómiáról
Hírünket növelő események
Bár az már szinte közhelynek számít, hogy boraink csak itthon világhíresek, valószínűleg a helyzet nem sokban áll másképp ételeinkkel sem. A következő három rövidhír segítségével a világ három pontjára repülünk: a Karib-tengerre, Hollandiába és az Egyesült Államokba. Az utóbbi hónapokban ugyanis mindhárom helyszínen zajlottak nemzeti konyhánkat népszerűsítő programok.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás