A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
nyomás a pezsgőben
Champagne - étkezéshez alkotva
Godefroy Baijot-t kérdeztük 1. rész
A Besserat de Bellefon házat 1843-ban alapították, idén ünneplik 170. születésnapjukat, amely bár nem századforduló, a pincészet tulajdonosai számára, akik majd' egy évtizede vezetik a pincészetet, nagy jelentőséggel bír; épp ezért ebből az alkalomból egy különleges presztízs cuvée-vel lepik meg a fogyasztókat. Nekünk, magyar borkedvelőknek pedig azért lényeges az idei év, mert ekkortól van jelen a Besserat de Bellefon hazánkban a Drop Shop gondozásában. A bemutatkozás alkalmából Godefroy Baijot-t, a cég exportvezetőjét kérdeztük.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás