A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
oscypek
Hogy lett a magyar juhból lengyel sajt?
Lassú ételek Európából 3. rész
A biodiverzitás megőrzése érdekében hívta életre a Slow Food mozgalom Presidia programját. Ennek lényege, hogy fenntartható módon gazdálkodó közösségeket támogatnak szerte a világon, azáltal, hogy az alapanyag termelésére és feldolgozására vonatkozó információkkal látják el a termelőket, általuk követhető technológiai folyamatokat alakítanak ki, és az értékesítési csatornák fejlesztése érdekében serkentik a hagyományos piacok működését. Jelenleg több mint 300 Presidia működik a világon, amely szervezetek legalább 10 000 kézműves gazdálkodót fognak össze.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás