A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
otthoni bortárolás
Tíz tipp az otthoni bortároláshoz
Fejlődő palackok
A borok érlelése a pincében kezdődik, ahol a leggyorsabban piacra kerülő újborok kivételével szinte minden tétel pihen legalább néhány hónapot - akár tartályban, akár hordóban - a palackozás előtt, majd ideális esetben a palackozás után is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden bor fogyasztásra kész állapotban kerül piacra, sőt a legtöbb komoly fehér- és vörösbor profitál abból, ha otthon még hosszabb-rövidebb ideig megfelelő körülmények között őrizgetjük. Vegyünk most sorra tíz tudnivalót ezzel kapcsolatban!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás