A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
pálinka és étel
Pálinka a konyhában és az asztalon
Interjú Cseh Gáborral
A bor mára a legtöbb ínyenc asztalán megtalálta a helyét, ugyanilyen határozottak-e azonban elképzeléseink, ha a pálinka gasztronómiai szerepéről van szó? Cseh Gábor, a Spiritus Primus marketing igazgatója épp egy nagyszabású pálinkavacsorára készül a Gundel Étteremben. Ennek kapcsán még jobban elmélyült abban a kérdésben, milyen pozícióba kerülhet ikonikus hazai párlatunk, ha nem csupán élvezeti vagy egészségügyi okokból, például a megfázás elkerülése végett fogyasztjuk, hanem tudatosan konyhai szerepet szánunk neki.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás