A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
pálinkakóstolás
Kávéházat nyit a Spiritus Primus
Bemutatják a pálinka sokszínűségét
A Spiritus Primus tiszaföldvári pálinkafőzdéje 2010 óta működik kereskedelmi főzdeként. A feldolgozott gyümölcs döntő része a tulajdonosok Kecskemét környéki ültetvényein terem. A pálinkafőzde eddig a Várfok utcában működtetett egy üzletet, most azonban komplexebb kínálattal kávéházként várja az érdeklődőket Pesten, a Jászai Mari tér közelében, a Tátra utcában. A hírek kapcsán Horváth Mariann ügyvezetőt, Fodor Zsuzsanna üzletvezetőt és György Vince sommelier-t kérdeztük.
Tíz tudnivaló a pálinkakóstolásról
Hogyan ízleljünk gyümölcstengert?
A tavasziasnak éppen nem mondható időjárás miatt elképzelhető, hogy az idei húsvét alatt az áltagosnál többször is előkerülnek a pálinkásüvegek. Persze szigorúan nem a volán mögé ülők számára. A minél nagyobb élvezet érdekében most tíz tudnivalót gyűjtöttünk sorra a pálinkakóstolásról. Épp jókor, hiszen bár a tavasz késhet, de előbb-utóbb mindenképp beköszönt, véget vetve a télnek, és így az igazi pálinkaszezonnak.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás