A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
parádés
Fogaskerék, párhuzamba állítva a Nappal
Kerekes Tamás válaszolt 2. rész
Kerekes Tamással készített interjúnk első részében onnan indultunk, hogy milyen inspirációk hatására vágott egy fiatal mérnök a borkészítésbe, még a szülői aggodalmak ellenére is. Zárszóként az immár több évjáratban is elkészített, rizlingszilvániból és zöld velteliniből álló Parádés nevű fehér házasítás koncepciójáról kérdeztük a mátrai borászt, és ezzel folytatjuk mai beszélgetésünket is.
Mérnökből borász
Kerekes Tamás válaszolt 1. rész
Kerekes Tamás az igazán új nevek közé tartozik a Mátrán. Bár csak néhány éve készít borokat, határozott elképzelései vannak arra vonatkozóan, hogy milyen stílusú tételeket szeretne, és a kívánt eredményt milyen módon akarja elérni. Interjúnkban többek között arról is kérdezzük, hogyan született meg rizlingszilvániból és zöld velteliniből készített házasítása. Mindezek előtt azonban az út elejéről mesél Tamás.
Milyen bort igyunk rántott halhoz?
Karácsonyra készülünk 3. rész
Már közel a harmadik adventi vasárnap, lassan a legtöbb családban körvonalazódnak az ünnepi menü fogásai. A rántott hal nagy népszerűségnek örvend sok otthonban, többen évről évre helyet adnak neki december 24-én a vacsoraasztalon. A bundában sült halat kísérheti franciasaláta, zelleres vagy majonézes burgonyasaláta. Borkísérőként ez alkalommal olyan tételeket választottunk, amelyek súlyukat tekintve a könnyed borok felső vagy a közepes testű borok csoportjába sorolhatóak, és mentesek a hordós érlelés markáns aromáitól.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás