A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
pezsgőtörténelem
Terroiralapú champagne
Didier Gimonnet válaszolt 2. rész
Didier Gimonnet-val, a Pierre Gimonnet & Fils vezetőjével készített interjúnk első részében a champagne-nak a borvilágban betöltött pozíciójáról beszéljünk, majd rátértünk a pincészetre, és megtudtuk, hogy kizárólag saját ültetvények terméséből készítik blanc de blancs pezsgőiket. Ma szó lesz a kisebb és nagyobb házak közötti különbségről, valamint egy, a borvidék jövője szempontjából érdekes kérdésről, Champagne potenciális bővüléséről.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás