A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
pulyka
Milyen bort igyunk a sült pulykához?
Karácsonyra készülünk 2. rész
Bár az ünnepek alatti pulykafogyasztás hagyománya valószínűleg az amerikai filmek hatására terjedt el hazánkban, az kétségtelen, hogy sokak asztalán mára meghonosodott karácsonykor a sült pulyka. Készítsük bár egészben vagy a combját, mellét különszedve, a sütőben történő sütés miatt kialakuló finom pörczamatok meghálálják a testesebb, akár hordós érlelésű fehérborok társaságát. Karácsonyi étel- és borpárosító sorozatunkban most ehhez a fogáshoz ajánlunk öt bort.
Szőlőszembe zárt ízek 2.
Ételek szőlőből és levéből
Miért érdemes szőlőt fogyasztani? Többek között erről szólt e cikk előző része. Ha ráadásul még szeretjük is ezt a gyümölcsöt (és nem csak a nedűjét fogyasztjuk előszeretettel), akkor miért is ne szánnánk egy kis időt és energiát egy-egy leves vagy főétel, netalán desszert elkészítésére? Már szóltak sorok szőlős saláta és leves receptekről, így most folytassuk ebédünket egy-egy főétellel és desszerttel!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás