A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
quiche loraine
Sajtmánia - folytatás
Szinte minden fogásba becsempészhető
Az olvasztott sajt két különleges formája a fondu és a raklett, amelyek elsősorban Svájcban terjedtek el, de például a raklett sütés a franciák szerint tőlük ered. A fondu származási helyének megállapítása kevesebb gondot jelent, hiszen az egyértelműen a francia Svájcból származik. A fondu-t a legcélszerűbb érett sajtból készíteni, amelyik nem túl fiatal, de nem is túl öreg. A sajtot apró kockákra vágják fel és erre a célra készült hőálló kerámia-edényben felolvasztják, kevés bor, fűszerek és egy kis cseresznyepálinka hozzáadásával készítik el. Félbarna, vastaghéjú házikenyeret vagy baguettet kínálnak mellé.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás