A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
rakott krumpli
Kolbász és bor
Régi páros már
Ahogy az ősz végéhez közeledünk, és lassan téliesre fordul az idő, ösztönösen keressük a tartalmasabb, gazdagabb, talán kimondhatjuk: zsírosabb ételeket. Legyen szó katonázgatásról, rántottáról, rakott krumpliról, bablevesről, a kolbász régóta fontos alapanyag konyháinkban. A téma kapcsán ma előbb Rendek Olgával beszélünk arról, mi a titka az ő mangalicakolbászának, majd borokat ajánlunk kolbászos ételekhez.
10 étel, ami mindenkinek egyből eszébe jut
De vajon milyen bor illik hozzá?
Régóta olvashatunk arról, hogy az egyes ételekhez milyen borokat lehet a legjobban párosítani. Komoly szakemberek tanácsára a klasszikus ételek mind megtalálták a borok között a hozzájuk illőt. De mi a helyzet azokkal az ételekkel, amelyek annyira szokványossá váltak, hogy szinte minden nap fogyasztjuk őket? Abból az alapeszméből kiindulva, hogy minden ételhez létezik vele összhangban lévő bor, tettem egy próbát arra, vajon hogyan nézhet ez ki a modern ételeinkkel kapcsolatban.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás