A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
sárgabarck
A Gönci kajszibarack
Hungarikumaink nyomában 7. rész
A Prunus nemzetség igen sok fajjal rendelkezik, amelynek egyik ismert képviselője a hazánkban is közkedvelt kajszibarack. Több fajtája is jelen van Magyarországon e gyümölcsnek, amelyből lekvár, dzsem, befőtt, gyümölcslé vagy akár pálinka is készülhet. Süteményeinkben, főételeinkben szintén gazdagon felhasználjuk, de valljuk be, nincs is annál jobb, ha a piacon vagy épp a fáról frissen szedve, megmosva beleharapunk a roppanós, édes, narancssárga gyümölcshúsba. Vajon azzal tisztában vagyunk, hogy minden egyes harapáskor hungarikumaink egyike érintkezik szánk ízlelőbimbóival?
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás