A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
saját kávékeverék
Hamarosan nyit a Curia
Heti étlap a piacról
A Ferenciek terétől néhány percre elhelyezkedő, most nyitni készülő vendéglőt a boros berkekben régóta ismert Kovács Antal, és a korábban már egy etyeki pincészet éttermének vezetőjeként, a bor és étel párosítás témájában elmélyedő fiatal séf, Szabó Viktor jegyzi. Bár még kell majd egy kis idő, hogy teljesen belakják a tereket, a koncepció mind a konyhában, mind a borok terén készen áll arra, hogy új stílust, színt hozzon a budapesti vendéglátásba. Az esemény kapcsán Kovács Antalt először arra kértük, elevenítse fel számunkra, milyen út vezetett a Curia Vendéglőig.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás