A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
sajtérlelés
Az érlelés teszi különlegessé a sajtot
Kovács Zsófival beszélgettünk
A Divino Gozsdu melegkonyhájának megnyitása kapcsán beszélgettünk korábban a házigazda Hernyák Tomival, aki a borbár szezonális étlapjáról és a tél kiemelt alapanyagairól is sok érdekes tudnivalóval szolgált. Egy ételtípust azonban nem vettünk alapos górcső alá, mert tudtuk, a sajt van annyira összetett és érdekes téma, amellyel külön kell foglalkoznunk. Ezért Kovács Zsófit kérdeztük a Dinivo Gozsdu sajtbeszállítója, a Tekeresvölgyi Kézműves Sajtok képviseletében.
A sajtérlelés művészete
Egy sajtműhelybe pillanthattunk be 2. rész
Már három év is eltelt azóta, hogy legutóbb Sándor Tamással beszélgettünk. Akkor még pont feleannyi tapasztalat volt a hát mögött, mint most. Ebben a mostani kétrészes interjúban már szót ejtettünk a tej minőségét befolyásoló fontosabb szempontokról kezdve a tehenektől, a takarmányon át, egészen az aktuális évszakig. A második részben megtudhatjuk, mi az a zsendice és orda, valamint, hogy hova utazik Tamás, ha tanulni szeretne.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás