A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
saperavi
Amforákban készített bor
Ősi grúz recept
A novemberben zajló Terra Hungaricás kóstolónak köszönhetően sok szó esik mostanában a narancs borokról, ezekről a kimondottan hosszú héjon erjesztéssel készülő különlegességekről. Bár az említett eseményen olasz és szlovén pincészetek narancs borait kóstolhattuk meg, érdemes tudni, hogy maga a technológia, amely a legelszántabb borászok esetében egy agyagamforában megy végbe, Grúziából származik. Mai interjúnkat Beka Khergianival, a Khareba Pincészet export menedzserével készítettük, akit a torinói Salone del Gusto gasztronómiai fesztiválon ismertünk meg.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás