A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
savagnin
Tíz tudnivaló a traminikről
Melyik is az igazi?
Mert, hogy a tramini és a fűszeres tramini bár sok szempontból hasonló tulajdonságokkal bírnak, elméletben mégis két különböző fajtáról van szó. Itthon a traminik nagyjából egy kosárba kerülnek a sárgamuskotállyal - amiről épp nem régiben készítettünk egy hasonló összefoglalót -, valamint a sauvignon blanc-nal, a cserszegi fűszeressel és az irsai olivérrel. Rájuk mondjuk összefoglalóan, hogy illatos fajták. Boraik kóstolása általában nem okoz különösebb bonyodalmakat, persze mint minden törvényre, erre is bőven akad kivétel. Most tíz tudnivalót veszünk sorra, amit a traminikről tudni érdemes.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás