A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
stockinger
Egy borászat létrehozása nem a gyors jövedelemszerzésről szól
Ádám Gábor és Nagy László válaszolt 2. rész
A szüreti időzítés savakra való hangolása azért jó, mert a többi szerkezeti elem egyensúlya mellett a fogyaszthatóságot is segíti - derült ki a Sabar Borház tulajdonosaival, Nagy Lászlóval és Ádám Gáborral készített interjúnk első részéből. Ezután a mai cikkből egyrészt megtudjuk, mi lepett meg legjobban egy kívülről érkező embert a borászat mindennapjait illetően, valamint tovább kutatunk abban a kérdésben is, hogy a Sabarnál miben látják a minőségi előrelépés lehetőségét.
Újraértelmezett juhfark
Bodorkós Norbertet kérdeztük 1. rész
A Somlói borvidékeket nézve már jó ideje komoly erőnek számít a Kreinbacher Birtok. A pincészetet nemcsak a borvidéki átlagot meghaladó volumene miatt kell jegyezni, de azon formabontó lépések miatt is, amelyeket a kezdetek óta megtettek: a somlói fajták mellett syrah-t telepítettek, az utóbbi években pedig a pezsgőkészítést veszik egyre komolyabban. Bodorkós Norbert birtokigazgatót elsőként arra kértük, emelje ki azt az egy tényezőt, amelyet a legjelentősebb tanulságnak tart a borászat eddigi történelmében.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás