A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
szőlőmagőrlemény
Falusi turizmus új megközelítésből
Pauli Zoltánnal beszélgettünk 2. rész
A Gere Attila Pincészethez tartozó Mandula Étterem vezetőjével, Pauli Zoltánnal készített interjúnk első felében egy vidéki gourmet étterem életébe pillanthattunk bele. Ma másik útra kalandozunk, hiszen tavaly év végén nyílt meg a PalKonyha, amely egy másféle gasztronómiai modell mentén működik, mint a korábban elemzett fine dining étterem. Miről van itt szó tulajdonképpen?
Szőlőmagőrlemény és -olaj Póstáéktól
Újdonság a szekszárdi pincéből
Az április 11-én a Terroir Clubban nyitott kóstoló extrát tartottak, amelyen több hazai és külföldi pincészet újdonságait is bemutatták a természethű borok iránt érdeklődőknek. Nekünk ez alkalommal kivételesen nem egy bor keltette fel a figyelmünket, hanem a Pósta Borház szőlőmagőrleménye és szőlőmagolaja. Az idén megjelent újdonságokról Posta Gergelyt, a szekszárdi pincészet egyik borászát kérdeztük.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás