A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
szőlőszem
Szőlőszembe zárt ízek 2.
Ételek szőlőből és levéből
Miért érdemes szőlőt fogyasztani? Többek között erről szólt e cikk előző része. Ha ráadásul még szeretjük is ezt a gyümölcsöt (és nem csak a nedűjét fogyasztjuk előszeretettel), akkor miért is ne szánnánk egy kis időt és energiát egy-egy leves vagy főétel, netalán desszert elkészítésére? Már szóltak sorok szőlős saláta és leves receptekről, így most folytassuk ebédünket egy-egy főétellel és desszerttel!
Szőlőszembe zárt ízek
Ételek szőlőből és levéből
Az év második felében sem kevesebb a munka a szőlősorok között. És ez igaz a családi házak kis kertjeiben található tőkék gondozására is. Az ősz és a tél minden tekintetben a szőlő hónapjai. Ekkora töltődnek fel cukorral a szemek, ekkor készülnek az első üdítő mustok, és végül ekkor kerül hordóba a már erjedésnek indult, de még közel sem kész bor. Annak, aki szereti mindig az aktuális hónapban beérő gyümölcsöket és zöldségeket felhasználni sütésre vagy épp főzésre, nos azoknak szól ezen útmutató, és persze a többieknek is, hátha kedvet kapnak egy kis kísérletezéshez a konyhában.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás