A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
szabó iván
Újrateremteni az eper lelkét egy másik testben
Miért lesz valaki eperborász?
Ha egy gasztronómiai fesztiválon valamilyen, nem szőlőből készült bort látunk, rendes borfogyasztóként általában csak legyintünk. Sok esetben valóban egy pontosan be nem határolható helyről érkező, mesterséges aromával készített, olcsó tömegtermékkel akarják megdobbantani azok szívét, akikhez a hagyományos, szőlőből készült bor nem áll közel. Érdemes azonban nyitott szemmel járni, mert vannak kivételek. A júniusi szüret után most mintegy 20 000 liternyi eperbor érlelődik tartályokban a Tahitótfaluban létrehozott Epermester Pincészetben. Az első fejtésen már túl vannak, és néhány hét múlva már kóstolható lesz az új évjárat termése.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás