A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
terroirpezsgő
Terroirpezsgőt készítünk
A Tokaj Nyitány Pezsgősora 6. rész
A Patricius Pezsgőről szóló, Molnár Péterrel készített interjúval zárjuk a Tokaj Nyitány pezsgősorát bemutató beszélgetéseinket. Az eseményen bemutatott 2011-es tétel 50% hárslevelűt, 25% furmintot és 25% sárga muskotályt tartalmazott. Az alapborok erjesztése acéltartályban zajlott, majd másfél évig érett a seprőn az 1300 palack tartalma.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás