A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
vadas
Adjunk nevet a bornak!
Pályázati felhívás
A Duna Borrégió pályázat útján keresi három szőlőfajta borának új, a magyar piacon és a világpiacon is jól kommunikálható, frappáns nevét.
Nyár kékfrankosra komponálva
Rövid borhírek Sopronból
Ha az év legforróbb hónapjaiban Sopronra gondolunk, a Kékfrankos Nyár jut az eszünkbe. A több hónapon át tartó programsorozat borvacsorák, kisebb-nagyobb borkóstolók, rendszeres városi és erdei kirándulások mellett kapcsolódik a Volt Fesztiválhoz, de olyan önálló nagyszabású eseményeket is szervez, mint a Kékfrankosok Éjszakája, a Kékfrankos 24 és a PannonMánia. Következő hírösszefoglalónkban a nyár elmúlt és elkövetkező eseményeiből szemezgettünk.
Vadászkalandok és a pinot blanc 2. rész
Beszélgetés Töltl Józseffel
A soproni borásszal tegnap megkezdett interjút ma a vadászkalandokkal folytatjuk. A Fertő tó partján zajló őszi és téli vadászatok mellett szó lesz egy kis kanadai és afrikai kitérőről is. Tulajdonképpen nem is beszélgetés következik most, sokkal inkább olyan hangulatok sora, amelyet különböző erdőkben, különböző évszakokban tapasztalt meg Szepi.
Vadászkalandok és a pinot blanc 1. rész
Beszélgetés Töltl Józseffel
Töltl Józsefet a borász kollégák, a vadász- és vitorlástársak is Szepinek hívják. Már ebből a felsorolásból is sejthető, hogy nem egy magának való emberrel van dolgunk. Az újabb és újabb történetekből valószínűleg soha ki nem fogyó borásszal az interjú első részében történelemről, a fehér burgundiról, a kékfrankosról és a vitorlázásról beszélgettünk.
Extrém étel és borpárosítások
Szabálysértőknek
Az extrém, kirívó jelenségek – legyenek azok a divat, sport, művészet vagy zene világában – elsőre meghökkenést váltanak ki a legtöbb emberből. Kicsit mögéjük nézve viszont előtűnik, hogy ezek is a már meglévő elemekből építkeznek, az újítók legfeljebb csavarnak egyet a dolgokon. A mai étel-bor párosításaimmal is valahol ez a helyzet; elsőre szokatlannak tűnnek majd, de az indoklásokkal minden a helyére kerül és – reményeim szerint – az idegenkedést felváltja az érdeklődés velük kapcsolatban.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás