A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A borértők kedvenc idei cikkei

Vino Top 2016

2016-12-26 | Vinoport


A borértők kedvenc idei cikkei

Idén év végén is mérlegelünk, számolunk és tűnődünk: milyen típusú, vagy pontosan mely cikkeinket olvasták legtöbben? A mérési adataink egy részét most olvasóinkkal is megosztjuk, hiszen jó összeképet adnak 2016-ról bor viszonylatában!


 

A Vinoport.hu 2016-ban, december 21-ig vizsgálva összesen 340.000 embert ért el, amelyből 65% új látogató volt. Olvasóink többsége 25-44 év közötti, és valamivel több köztük a nő mint a férfi. Ha lakóhelyüket (vagy legalábbis az olvasás helyét) vesszük figyelembe, akkor Budapest és Pest megye után Borsod-Abaúj, majd Veszprém és Győr-Moson-Sopron megye következtek a kattintási listán.

 

És most lássuk, melyek voltak az önök kedvenc cikkei 2016-ban!

 

1. Megvan az olaszrizling új neve!

Első helyen egy ténlyeg fontos hír áll: új nevet kapott az olaszrizling. Valójában akkor még csak a névpályázat zárult le, és három névváltozat még mindig versenyben van.

 

2. A Gere család kedvenc receptjei nyárra

Szeretünk főzni és szeretjük a Gere Attila és családjának borait. Csak ez lehet a magyarázat arra, miért ez a cikkünk végzett a második helyen az idei népszerűségi listán.

 

3. Vízízű somlói borokról áradozik az amerikai szakíró

Amikor külföldi szakértők beszélnek a magyar borokról, azonnal felkapjuk a fejünket. Szerencsére Alder Yarrow csupa pozitív kijelentést tett mind Somlóról, mind Tokajról.

 

A borértők kedvenc idei cikkei

 

4. Sokat egyszerűsödik a pálinkakészítők dolga

Talán több az olvasótáborunkban a pálinkakészítő, mint azt mi korábban gondoltuk...

 

5. Itt a 13 legkiválóbb fehérbor listája

A Borkiválóságok könyve most már valóban évről évre jó iránytű a hazai borok közti válogatáshoz. Örülünk, ha olvasóinkat is érdeklik az eredmények.

 

6. Két magyar a világ legjobb borai között

"A világ véleménye a magyar borokról" téma egy másik megnyilvánulása a szakmai kritikák mellett a nemzetközi borverseny-eredmények. Tokaj a Decanter World Wine Awardson!

 

7. Borozzunk közterületen! Vagy ne?

Közszolgálat! A tanulság: nem árt a körültekintés - és egy saját kert, ahová békésen ki lehet ülni egy pohár borral.

 

A borértők kedvenc idei cikkei

 

8. Tíz tudnivaló a pinot noir szőlőfajtáról

Hat éve írtuk ezt a cikket, de még most is az egyik legnépszerűbb, csek ebben az utóbbi évben több ezren kerestek és kattintottak rá. Úgy tűnik, a pinot noir nagy divatját éljük.

Hasonlóan pörög egyébként egy másik ismeretterjesztő cikkünk is, amely arra ad választ, hogy "mi az az izé a borospalack alján?".

 

9. A badacsony egyik legszebb kilátása, a lila akácos terasz

Hogy Nyári Ödön Pincészetét, a csodás kilátást a Balatonra, vagy ezt a riportot szeretik ennyire sokan, nem is kérdezzük. A lényeg, hogy Önök is velünk élvezik a Kerülőutakat!

 

10. Bock József megint nyert, most elárulta a titkot

A Kerülőutak projekt keretében jutottunk el Villányba is - immár télen. Számunkra is nagy élmény volt, hogy Bock József is vendégül látott minket!Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!