A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ilyennek látszik Tokaj Kaliforniából

Történelme miatt egyedülálló

2016-06-25 | Vinoport


Ilyennek látszik Tokaj Kaliforniából

Honlaptervezésből él, mégis ő a világ egyik legismertebb boros véleményvezére. Bordeaux-ban még nem járt, Tokajban viszont már kétszer is, sőt iddén Somlót sem hagyta ki. Alder Yarrow-val legutóbbi magyarországi látogatásakor az MR1 Kossuth Rádió készített interjút.


Alder Yarrow Kaliforniában élő borblogger, a Vinography szerzője idén másodszor látogatott Magyarországra. Mint azt a Kossuth Rádiónak elmondta, a világ számos borvidékén járt már, sok fontos borvidéken viszont még nem. Mégis olyan fontosnak tartja Tokajt, hogy ide idén másodszor utazott el. 

 

Véleménye szerint Tokaj történelme az, ami egyedülállóvá teszi. A helyi borászoknak viszont még időre van szüksége a kísérletezéshez, a boroknak pedig hatékony nemzetközi marketingre az ismertté váláshoz, mondta.

 

Blogján ezt írta:

„A sok törekvés és fejlesztés ellenére, amelyek jelenleg is zajlanak a Tokaji borvidéken, illetve a borászok véleményei után még mindig frusztrált vagyok. Elképesztő, de régiós bormarketing egyszerűen nem létezik, nemcsak Tokaj, de más régiók tekintetében sem. Számomra felfoghatatlan, hogy a világ egyik legrégibb és legrangosabb borvidékének, Tokajnak, nincsen hivatalos marketing szerve,  ami a vidék marketingkommunikációjával foglalkozna, mint például Kaliforniában a Napa völgyben."

 

A Tokajról szóló interjú meghallgatható a Hangtárban>>

 

Yarrow nemcsak Tokajt látogatta meg. Felfedezte Somló értékeit is, ahol lenyűgözte a természet. A Somlói borvidék ereje szerinte egységességében rejlik, amit a vulkanikus talaj jelent. 

 

A Somlóról szóló interjú szintén meghallgatható a Hangtárban>>

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!