A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Két különdíjjal zártuk a Bocuse-t

2017-01-25 | Vinoport


Két különdíjjal zártuk a Bocuse-t

A legszebb hústálat és a legjobb poszterért járó elismerést érdemelte ki a magyar csapat a Bocuse d'Oron.


A 30. lyoni szakácsversenyt az Egyesült Államok nyerte. A norvégok lettek a másodikak, Izlandé a bronzérem, Magyarország a negyedik helyen végzett. A legjobb zöldságtálért és a legjobb comis-ért járó különdíjakat Franciaország zsebelte be.

 

A Széll Tamás séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és Szulló Szabina csapatkapitány alkotta magyar csapat a legjobb hústál és a legjobb promóciós poszter különdíját kapta a kétnapos versengést lezáró ünnepélyes díjátadón. 

 

 

Bocuse d'Or (@bocusedor) által közzétett fénykép,

 

 

A verseny harminc éves történetében először nyerte nem európai ország a Bocuse d'Or-t, emlékeztet az Index. A tudósításból az is kiderül, hogy "rengetegen gyűltek össze szerda délután a verseny záró eseményére Lyonban, egy fél órával az eredményhirdetés előtt már nem lehetett beférni a csarnokba".

 

Széll Tamás korábban azt nyilatkozta, hogy többé nem szeretne Bocuse d'Or versenyen indulni, ezentúl inkább saját éttermeire koncentrál (habár hasoló kijelentést a 2013-as lyoni verseny után is tett). Széll Tamás és Szulló Szabina első saját tulajdonú helye nem egy csúcsétterem lesz, hanem egy autentikus bisztró. Ez februárban nyithat ki a budapesti Hold utcai piacon, Stand25 néven.

 

Korábbi kapcsolódó cikkeinkért ide kattintson>>

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!