A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Széll Tamás otthagyta az Onyxot

Felmondott az Onyxban a Bocuse d'Or-selejtezőt nyerő Széll Tamás

2016-07-28 | Vinoport


Széll Tamás otthagyta az Onyxot

Széll Tamás, a budapesti Bocuse d'Or-selejtező győztese, és barátnője, Szulló Szabina otthagyta a Michelin-csillagos Onyx éttermet. "Nincs tüske, sem harag. Elválunk" – mondta a séf.


Széll az étteremben együtt dolgozott barátnőjével, Szulló Szabinával, aki a hírek szerint szintén felmondott. A két szakács azt a valamivel előttük távozó Hamvas Zoltán üzletvezetőt követi, akivel annak idején együtt érkeztek az Onyxhoz a Kempinskiből – írja a 444.hu.

 

A szakmában senki számára nem volt titok, hogy Szulló Szabina és Széll Tamás önállósodni szeretnének – reagált a helyzetre Pintér Katalin, az Onyx éttermet is működtető Gerbeaud ügyvezetője.

 

 

Tamás a Bocuse d'Or-selejtező miatt idén alig dolgozott, és augusztus 24-től megint nem dolgozna, mert kezdődik a fölkészülés a lyoni döntőre, az Onyxban meg éppen háromhetes nyári szünet lesz, úgyhogy még a szünet előtt – Pintér Katalin szerint teljesen korrekt módon – bejelentették, hogy nem maradnak.

 

Az eseményekkel kapcsolatban a 444.hu megkereste Széll Tamást is, aki egyelőre annyit mondott, hogy "nincs tüske sem harag, elválunk", és egy későbbi közleményben magyarázza majd meg részletesen a döntés okát.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!