A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Tokaji gasztro piknik

09. 01. - 09. 02.

Bodrogkisfalud, Kisfalucska VendégházIt’s YOUR World programsorozat következő két napos rendezvénye a tokaji borvidékre kalauzolja el a résztvevőket.

 

A rendezvény olyan férfiaknak és nőknek szól, akik szeretik a jó bort és a jó társaságot! A programot a BOR köré szervezik, nagyszerű hangulatú pincelátogatással, dűlőtúrával és piknikkel a szőlőben, kávé kóstolóval, ecet manufaktúra látogatással, felejthetetlen borvacsorával. A programban szerepel egy exkluzív fotózás, ahol a BORhoz és a vidékhez kötődően különleges képek készülnek majd. 


Szállás: Kisfalucska Vendégház Bodrogkisfalud, 3917 Bodrogkisfalud, Petőfi u. 16.
Részvételi díj, mely tartalmazza szállással, élményprogramokkal, fotózással, étellel, itallal kapcsolatos kiadásokat 59.990 Ft + Áfa

A szervezők azt kérik, amennyiben jelentkezni szeretne a programra, küldje visszajelzését e-mailben a molnar@itsyourworld.hu e-mail címre, vagy telefonon. Ezután kiállítják a regisztrációs díjról szóló számlát, melynek összege 20.000 Ft+ áfa, ennek befizetésével válik véglegessé jelentkezése. Mivel korlátozott számú résztvevőt tudnak fogadni, ezért érdemes mielőbb jelentkeznie!


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!